Orvosi Tanácsadó Testület

Orvosi Tanácsadó Testület

Az Unilever összes baba márkája együttműködik az Európai Orvosi Tanácsadó Testülettel. Így a Gabi márka is.
Ki vesz részt ebben a Testületben?
A testület 5 független (gyermek)bőrgyógyászati szakértőből áll, akik területük elismert szaktekintélyei. Amellett, hogy betegeket kezelnek, több kutatásban is részt vesznek és aktívan tevékenykednek olyan fontos európai szervezetekben, mint például az ESPD (European Society for Pediatric Dermatology, Európai Gyermekbőrgyógyászi Társaság). Továbbá ismerik a legfrissebb kutatásokat, fejlesztéseket a bőr és bőrápolás területén.
Miért dolgozunk velük együtt?
Hozzád hasonlóan mi is úgy gondoljuk, hogy semmi sem lehet elég jó a babád bőrének, ezért helyezünk óriási hangsúlyt a termékeink minőségére. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy  termékeink mindig gyengédek, biztonságosak, hatékonyak és baba puhaságúak legyenek. Annak érdekében, hogy lépést tartsunk a babák bőrére vonatkozó minden új kutatási eredménnyel és fejlesztéssel, szakértőink az orvosi tanácsadó testülettel együtt dolgoznak. Az Orvosi Tanácsadó Testület az alábbiakban segít bennünket:
- Megosztja a baba bőrápolással és bizonyos összetevők használatával kapcsolatos legújabb kutatási eredményeket
- Tanácsot ad a babák bőrének leghatékonyabb ápolásával kapcsolatban
- Tanácsot ad az összetételre és új termékfejlesztésre vonatkozóan
- Teszteli a termékeket mielőtt azok értékesítésre kerülnének
A Testületünk teszi mindezt magas szintű szakmaisággal, szenvedéllyel, elhivatottsággal, így mindenféle aggodalom nélkül számíthatsz a Gabi termékeire, tippjeire, tanácsaira.
TOP