Az örömteli és egyszerű baba masszázs!

Hogyan élvezzétek együtt a masszázst?

A babamasszázsnak számos pozitív egészségügyi hatása van, de azért is jó, mert intim pillanatokat teremt a babád és közted. Néhány tipp azzal kapcsolatban, hogyan masszírozd a babádat. 

Hogyan masszírozd a babád?

  1. Bizonyos helyzetek a többinél sokkal alkalmasabbak erre. Próbáld megfürdetni a babát, mielőtt megmasszírozod. Ezáltal ellazul és jobb kedve lesz, mire a masszázshoz értek. Az is fontos, hogy ne masszírozd az étkezések környékén. 
  2. Legyen a szoba jó meleg és tegyél mindent elérhető távolságba. Így nem kell forognod, hogy megtaláld a babaolajat, pelenkát vagy a tiszta ruhát, és teljesen ezekre az intim pillanatokra figyelhetsz. 
  3. A babaolaj nagyszerű kelléke egy masszázsnak, de semmiképp sem ehető. Ne hagyd, hogy a baba keze vagy ujjai olajosak legyenek. Megmasszírozhatod a kicsi kezét is, de olaj nélkül, mert a végén úgyis a szájába veszi a kezét. 
  4. Ha szeretnél további tippeket kapni, hogyan kezdj el masszírozni, nézd meg ezt a kis útmutatót, amit neked állítottunk össze. De ne feledd, te tudod a legjobban megítélni, hogy mi kellemes a babádnak. 
  5. A masszázs nem csak a fizikai kontaktusról szól. Szemkontaktus vagy hangok által is kialakíthatsz kötődést a kicsivel a masszázs alatt. Csak nézz rá és tudni fogod mi az, amit szeret és mi az, amit nem.
TOP