Rólunk

Rólunk

A Gabi több, mint 40 éves múltjára büszkén tekint vissza. Immáron 1969 óta ápolja az újszülöttek, babák és gyermekek bőrét. Kezdetben a Gabi a Caola cég tulajdonában volt, később, 1997-ben a SaraLee Zrt. vásárolta meg, majd 2010-ben az Unilever tulajdonába került a márka.
Az elmúlt évtizedek alatt sok változáson ment keresztül, azonban a hosszú évek sem feledtetik velünk a Gabi termékek finom illatát, az ikonná vált kiselefántot, vagy a mosolygó babafejet, ami a márka logójában a mai napig megtalálható.
Nemcsak az ikonikus külső elemek, hanem termékeink kiváló minősége is bizonyított az évek során.
Termékeink mögött egy nemzetközi szakembergárda áll, akik elkötelezetten keresik mi a leghatékonyabb és legmegfelelőbb termék a babaápolás területén babáink érzékeny bőrének. Magyarországon pedig a Heim Pál gyermekkórház szakemberei azok, akik 1996 óta nevüket és ajánlásukat adják a Gabi termékekhez.
2013-ban megújult portfóliónk, az új termékek mindegyike hipoallergén, bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztelt, alkohol- és színezékmentes és már újszülött kortól használható.
A babaápolás minden területére kinálunk megoldást, kezdve a popsiápolástól, át a testápoláson, egészen a hajápolásig és a fogápolásig minden babaápolási kategóriában megtalálhatók a termékeink.
Keresse Ön is a megújult Gabi termékeket a boltok polcain!
TOP