Ünnepeljük, a 3. születésnap!

Boldog harmadik szülinapot!

Gratulálunk! Három éves lett, és micsoda három év volt ez. Számos felejthetetlen pillanatot éltetek át együtt. És szerencsére ami vár rátok, ugyanolyan szép és izgalmas. De először is ünnepeljük meg ezt a csodálatos pillanatot.

A gyermeked valószínűleg bármilyen ajándéknak örül, bár természetesen van olyan, ami jobban tetszik neki a többinél. A legjobban te, az édesanyja tudod, mit szeret. Néhány ötlet: milyen mesét szeret, mit szokott nézni a TV-ben, mi mostanában a legnépszerűbb a gyerekek között? Ha ilyen mesefigurával díszített ajándékot kap, biztosan örül neki. Akár rendelhetsz egyéni tortát is a kedvenc mesefigurája képével.

Mostanában kezdhetsz olyan ajándékokon gondolkodni, amit igazán használni tud majd, például választhatsz pótkerekes biciklit. Élvezni fogja a kicsi a biciklizést, ami jó kinti program napos időben.

Szülinapi zsúr esetleg? Valószínűleg kicsit korai még nagyszabású ünnepséget rendezni, de jó ötlet lehet meghívni a családot, közeli barátokat. Vagy akár süthetsz vagy vehetsz süteményt, amit elvisz magával az óvodába. Nyami! 

Kezdődik a nagy kaland 

Úgy fogod érezni, hogy a most következő évek elszállnak, mint egy pillanat. Első nap az iskolában, első próbálkozás a biciklin, az első csók. Mire észbe kapsz, a kisbabádból tinédzser lesz! Élvezd ki a fejlődésének minden pillanatát. 

Nagy öröm volt, hogy veled tarthattunk ezen az úton, neked és a gyermekednek is sok boldogságot kívánunk a jövőben is.

TOP